Annet Strasters, MfN-registermediator en RFEA

Annet Strasters MfN mediation registermediator RFEA particulier Mediationpraktijk HoutenSinds 2004 ben ik werkzaam als MfN-registermediator. Ik heb na de basisopleiding de specialisatie tot echtscheidingsmediator gedaan. Sinds 2011 ben ik tevens Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). 

Mediationpraktijk Houten is erkend door en geregistreerd bij de Mediatorsfederatie Nederland, afgekort MfN (voorheen NMI). MfN registermediators staan voor professionaliteit. Hun beroepsregels zijn een waarborg voor kwaliteit. Mediationpraktijk Houten werkt conform het reglement en de gedragsregels van de MfN. Zo kent de MfN een klachtenregeling en een onafhankelijk tuchtrecht.

Verder ben ik opgenomen in het RFEA register. Een register financieel echtscheidingsadviseur beschikt over de kennis en expertise om de afwikkeling van de scheiding op financieel, fiscaal en juridisch gebied te kunnen begeleiden. Daarnaast ben ik aangesloten bij De Scheidingsdeskundige, lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv), de Nederlandse vereniging van Familiemediators (MFAM) en de Vereniging van Mediators Regio Utrecht (VMRU).

Cookies stellen ons in staat onze diensten aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, aanvaardt u ons gebruik van cookies Meer informatie