Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA)

Sinds 2011 is Annet Strasters naast NMI registermediator tevens Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). Dit betekent dat zij nu nog beter de financiële en fiscale afhandeling van de echtscheiding kan begeleiden. Een RFEA onderscheidt zich door:

Deskundigheid en permanente educatie
De in het Register opgenomen adviseurs hebben het examen RFEA behaald. Dit is een examen op HBO-niveau, afgenomen door Fontys Hogeschool Financieel Management in Eindhoven. Door het behalen van het examen laat een RFEA zien over voldoende expertise te beschikken om de afwikkeling van een scheiding te begeleiden. Een RFEA dient deskundig te zijn en te blijven op het gebied waarop hij zijn diensten aanbiedt. Een RFEA moet zich daarom permanent bijscholen binnen zijn vakgebied. Dit wordt periodiek getoetst door de Stichting RFEA.

Gedragscode en geschillenregeling
Elke RFEA adviseur moet zich houden aan de gedragscode. Die schrijft onder andere voor dat altijd het belang van de klant voorop moet staan. De stichting RFEA kent een onafhankelijke geschillenregeling.

Cookies stellen ons in staat onze diensten aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, aanvaardt u ons gebruik van cookies Meer informatie